Fokus på utvikling hos Elteras største avdeling 

Hos Eltera Nesbru har man oppdrag innenfor alle de ulike segmentene i elektrikerfaget. Daglig leder Eirik Hemminghytt er likevel tydelig på at menneskene hos Eltera Nesbru er deres største ressurs. På tross av sin sterke posisjon i markedet må utvikling fortsatt være i forsetet ifølge Eirik. 

Eirik mener at Eltera Nesbru fortsatt må utvikle seg.

- Det gode arbeidsmiljøet sammen med satsningen på rammeavtaler, service og prosjektarbeid gir Eltera Nesbru et veldig godt fundament. Sammen med resten av ElteraGruppen skal vi likevel fortsette å utvikle oss for å kunne gi best mulig tilbud til kunden, forteller Eirik. 

Les også: - Stolt av å være en del av ElteraGruppen! 

Et konsern som tar vare på de ansatte

Hos Eltera Nesbru har det vært lite turnover blant de ansatte, og det er stadig mange lærlinger som ønsker å begynne hos Eltera. Det tyder på en bedrift som lykkes i å skape en arbeidsplass med spennende arbeidsoppgaver der de ansatte trives. Eirik forteller også om hvor viktig det er å ta vare på lærlingene når de har kommet inn i Eltera. 

- For Eltera Nesbru og Eltera generelt vil det alltid være viktig å ta vare på lærlingene våre. De er fremtidens elektrikere, og gjerne også fremtidige montører, serviceledere eller prosjektledere hos oss. Hos Eltera vil lærlingene alltid lære de ulike sidene av elektrikerfaget, og vi gjør dem rustet for hverdagen etter læretida. Vi er rett og slett en del av et konsern som tar vare på de ansatte, og det er jeg stolt av, sier en entusiastisk Eirik. 

Ønsker du å lese mer om Eirik Hemminghytt og Eltera Nesbru? KLIKK HER