Full oppgradering av det elektriske i Munthes Gate 33

Da det elektriske i Munthes Gate 33 skulle oppgraderes, fikk Eltera Nesbru oppdraget som leverandør av alle elektriske installasjoner. Boligene er tilpasset personer med nedsatt fysisk funksjonsevne.

I dag er det Stendi som driver eiendommen. I bygget er det 8 hybler, der alle er tilrettelagt for at personer med nedsatt fysisk fuksjonsevne skal kunne ha alle forhold lagt til rette for å leve så selvstendig som mulig.

Har du leste dette? Fokus på utvikling hos Elteras største avdeling 

Flotte omgivelser utenfor Munthes Gate 33.

- Viktig med tilpassede løsninger

Jon Ivar Schanche var prosjektleder på prosjektet for Eltera Nesbru, og kan fortelle at det var viktig å tilpasse løsningene.

– Det var viktig for oss å legge opp til løsninger som var brukervennlige både for de ansatte og brukerne i bygget. Ved å bruke LED-lys sørget vi for et mer energieffektivt bygg, og ved å ha fokus på bruker tilpassning av belysningen fikk også resultatet et mer hjemmekoselig preg, forteller Jon Ivar.  

Best resultat med helhetlige løsninger

Munthes gate 33 har blitt et mer moderne og brukervennlig bygg som følge av Eltera Nesbrus totalleveranse av elektro. Gjennom helheten i leveransen er håpet og troen at det vil føre til økt trivsel hos både beboere og ansatte.

- Helheten i de løsningene vi har levert er det jeg er mest stolt av at vi har fått til. Når våre løsninger har et godt samspill med hverandre som betyr det ofte et bedre sluttprodukt for dem som skal benytte seg av bygget, avslutter Jon Ivar.