Gjennomgående kompetanse og omfattende oppdrag 

Hos Eltera Gjøvik har de et godt arbeidsmiljø, med sosiale folk i ulike aldre, ifølge daglig leder Stig Morten Haugen. Han forteller videre at Eltera Gjøvik utfører alle typer oppdrag, både store og små. 

Nærings- og industrioppdrag i fokus 

Eltera Gjøvik er en stor leverandør av elektriske tjenester til både offentlige og private prosjekter i regionen. 

- I de senere årene har vi hatt oppdrag på alt fra skoler til store forretningsbygg. Selv om vi har et stort fokus på nærings- og industriprosjekter så har vi også mange privatkunder. Vi utfører også service for både privatkunder og på næringseiendommer, forteller Stig Morten. 

Vil du lese mer om hva som skjer hos Eltera Gjøvik eller ta kontakt med en av deres dyktige elektrikere? Klikk her! 

Bjørn Erik Opsanger (t.v) og Stig Morten Haugen (t.h) ute på besøk hos brannstasjonen i Vestre Toten, der Eltera Gjøvik hadde en totalleveranse av elektro. 

Rammeavtaler gir trygghet og forutsigbarhet 

Rammeavtaler er en viktig del av virksomheten til Eltera Gjøvik. Gjennom sine rammeavtaler utfører de alt fra å bytte lys i et klasserom til å lage nye kontorer for bank- og forsikringselskap.

- Eltera Gjøvik har hatt rammeavtaler med alle kommuner i vårt nærområde. Samtidig har vi avtaler med flere store virksomheter som NTNU Gjøvik, Sykehuset, Gjensidige og DNB. Disse rammeavtalene er viktig for oss som bedrift, men de bidrar også veldig til at våre kunder føler seg tryggere i møte med elektriske utfordringer i hverdagen, avslutter Stig Morten. 

Vil du lese mer om Stig Mortens tanker om Eltera Gjøvik? Klikk her!