- Hos Eltera Lillehammer er det muligheter for alle

Ivar Bergum er daglig leder hos Eltera Lillehammer. Han har vært daglig leder i 15 år, og vet bedre enn de fleste hvor viktig et godt arbeidsmiljø er for en bedrift.

- Klarer man å skape og opprettholde et godt arbeidsmiljø over tid vil flere ansatte bli værende i bedriften over tid og tilegne seg mer kompetanse. Vi tror samtidig at ansatte som trives på jobb leverer bedre installasjoner for kunden, forteller Ivar Bergum. 

Tre elektrikere foran en bil smiler til kameraet

Ivar (i midten) har alltid et smil på lur. 

Vil du ha alle detaljene? Les mer: Ivar sine tanker om Eltera Lillehammer 

Muligheter for etterutdanning og arbeid i andre avdelinger

Det er tydelig at Ivar mener at alle som jobber hos Eltera Lillehammer skal ha muligheten til å utvikle seg på egne premisser. Han forteller at de er opptatt av at deres ansatte skal ha mulighet til å utforme mye av sin egen hverdag, samt at de skal ha mulighet til å ta etterutdanning. 

- Vi ønsker oss ansatte med både bred og spisset kompetanse, og etterutdanning er en fin måte å øke kompetansen vi har blant våre ansatte. Nettopp derfor er vi flinke til å tilpasse arbeidshverdagen slik at etterutdanning blir en reell mulighet for våre ansatte. Vi tror også at det er viktig at de ansatte selv får lov til å være med på å velge hvilke arbeidsoppgaver de skal ha eller hvilke segmenter de skal jobbe innenfor. Vi tror på at det gir mer motiverte ansatte, forklarer Ivar. 

Les mer om Elteras tanker om sosialt ansvar som arbeidsgiver her!  

Eltera Lillehammer har også tilrettelagt for ansatte som vil prøve seg i andre Eltera-avdelinger. Det er klart at det kan være utfordrende for bedrifter å beholde dyktige ansatte, kanskje spesielt i distriktene, men Ivar mener at det er positivt at flere får prøve seg i ulike steder. 

- Vi har lagt til rette for at flere av våre ansatte har fått prøve seg i andre avdelinger de siste årene. Heldigvis for oss så har mange av disse ansatte kommet tilbake hit til Lillehammer etter at de har fått prøvd seg noen år andre steder. Jeg tror det viser at vi gjør mye riktig på Lillehammer, at vi er flinke til å ta vare på folkene våre, og at Lillehammer er et flott sted å bo, sier en entusiastisk Ivar Bergum.