- Jeg trives svært godt som daglig leder i Eltera Skagerrak

Det er mange avdelinger i Eltera som har kraftig vekst, og en av disse er Eltera Skagerrak. Aleksander Fredriksen er daglig leder hos Eltera Skagerrak, og vi har tatt en prat med han om hvordan det er å jobbe i Eltera. 

- Vi er veldig stolte av hva vi får til her hos oss. Vi har mange inspirerende oppdrag hos ulike kunder. Vi ser svært positivt på fremtiden, forteller han. 

Les mer om hva som skjer i ElteraGruppen her! 

4 elektrikere står rundt et bord med plantegninger og snakker sammen

Aleksander og hans kollegaer i Eltera Skagerrak ute på oppdrag. 

En stor fordel med Eltera i ryggen 

Eltera Skagerrak ble en del av ElteraGruppen tilbake i 2015. Aleksander er tydelig på at de har opplevd mange fordeler med å være en del av ElteraGruppen. 

- Det finnes mye tung fagkompetanse i Eltera-familien, og avdelingene deler velvillig mellom seg. Når vi kan hente kompetanse og låne folk fra hverandre så er det en stor fordel for oss. Det er også en større trygghet å være del av et større konsern, spesielt i utfordrende tider, forteller Aleksander. 

Et godt arbeidsmiljø skaper godt arbeid

Å skape og opprettholde et godt arbeidsmiljø er svært viktig for Aleksander og Eltera Skagerrak. Det er også tydelig at de klarer det, og dette vises gjennom at flere av de ansatte anbefaler sine venner å søke hos dem. 

- Vi er opptatt av at vi skal være et lag som skal trekke i samme retning. Vi skal hjelpe hverandre med oppgavene våre, og det skal være kort avstand mellom ansatte og ledere. Vi tror at et godt arbeidsmiljø leder til bedre utførte oppdrag for kundene, sier han. 

Vil du lese mer om tankene Aleksander har om Eltera Skagerrak? Klikk på denne lenken