Nye belysningsløsninger på Sveum Idrettspark

Da Sveum idrettspark skulle ha nye banelys, fikk Eltera Innlandet sjansen til å levere belysning med styringsmuligheter. 

Sveum idrettspark er flittig brukt av lokalsamfunnet i Brumunddal. Som en av de største elektrobedriftene i området leverer Eltera Innlandet flere løsninger til både idrettsanlegg og næringsbygg – og da de fikk sjansen til å levere nye banelys, var svaret enkelt. 

Prosjektleder Johannes Hovde ser utover Sveum Idrettspark som er godt opplyst av de nye lyskasterne fra Musco

– Alltid en glede å bidra til lokalsamfunnet

Prosjektleder Johannes Hovde forteller at de fikk levert LED-belysning fra USA. Det innebærer mindre vedlikehold, bedre levetid og ikke minst mindre strømforbruk. For de som bruker banen får man jevn og god belysning, som ikke blender verken spillere eller publikum. 

– Det er utrolig moro å bidra til lokalsamfunnet med elektroinstallasjoner, spesielt på et sted der barn og ungdom bruker mye av tiden sin. Vi setter stor pris på at barn og unge i Brumunddal får gode forhold for idretten, sier han. 

Per i dag er det kun Sveum Fotballbane og Brann Fotballklubb som har samme belysning, levert av Musco. Belysningen er designet for å vare i mange år, og flere deler av den kan også styres fra mobilen.

Prosjektleder Johannes Hoved styrer lysene på Sveum Idrettspark med en app på telefonen

- Eltera Ringsaker har levert! 

Anders Maurdalen jobber som banemester på Sveum Idrettspark og kan fortelle at både han og de andre som benytter seg av banen kun har positive tilbakemeldinger! 

- Det har blitt vesentlig bedre belysning, og de nye styringssystemene har gitt meg en enklere hverdag som banemester! Her har Eltera Ringsaker rett og slett levert et svært godt stykke arbeid, forteller Anders. 

Les hele saken her