Ingen arbeidsdag er lik

Hos ElteraGruppen er ingen dager like. Her jobber vi med mindre oppdrag som og montere en lysbryter i et privat hjem til og levere all svak- og sterkstrøminstallasjon i store næringsbygg.

Dette inkluderer prosjekt i små og store butikklokaler for våre retailkunder, hvor blant annet belysningskonsept er en av våre styrker.

Man skal belønnes for godt arbeid og gode evner. Alle som viser at de vil og kan får sjansen når muligheten seg. Vi er veldig godt kjent med verdien av å bygge gode medarbeidere, og tilbyr derfor en solid karriereutvikling. 

Derfor står vi på for at våre ansatte skal få utfordringene de ønsker her hos ElteraGruppen, sammen med gode lønnsvilkår og bonusordning.

I lærlingene ligger fremtiden

Våre elektrikere har alle vært lærlinger, og de vet hvor viktig det er med god veiledning og muligheten for utvikling under læretiden. Har man lyst til å lære, og vil vise hva man kan få til, vil man trives godt i ElteraGruppen. 

Vi sørger for at lærlingene får akkurat passe utfordringe, og at noen alltid er der for deg om du står fast. 

Variasjon gir den beste forutsetning for utvikling

Vi jobber på varierte prosjekter, som igjen sørger for at våre lærlinger lærer seg å mestre ulike utfordringer. Vi skaper dyktige elektrikere med bred kompetanse innen faget.

Lærlinger skal bli instruert riktig, og selvfølgelig bli fulgt opp på en god måte. Selv om lærlingen er på en arbeidsplass, så er det læringsutbyttet som er det aller viktigste. 

Hos ElteraGruppen man få en hyggelig arbeidsplass, enten man er lærling eller erfaren i faget.