Ledig stilling

Vi har store ambisjoner, og er nå på jakt etter en CAO som blir sentral i den videre veksten!

Som CAO har du overordnet ansvar for å sikre effektive og gode systemer som kan bidra positivt i vår videre vekst. I rollen skal du ha særlig fokus på HR-funksjonen, i tillegg til administrative oppgaver som eksempelvis oppfølging av hjemmesider, HMS-systemer, sertifiseringsoppfølging etc. Du skal bidra til at lederne i konsernet utøver aktiv og synlig ledelse i tråd med ElteraGruppen sine verdier. Du skal være en pådriver for digital utvikling, herunder etablere og legge til rette for bruk av nye systemer. Du blir en sentral nøkkelrolle som del av ledergruppen i konsernet, og rapporterer direkte til Group CEO/konsernsjef.

Vi ønsker at du skaper nære relasjoner til alle ansatte i selskapet, og har et forretningsmessig overblikk over virksomheten. Vi er på en spennende reise, og du må være selvgående, og evne å ta lederskap og initiativ.

Du må ha bred erfaring innen administrative oppgaver; helst med hovedfokus på HR-faget. Vi er i en vekstfase, så erfaring fra selskap i utvikling vil være en fordel. Om du har kjennskap til, eller erfaring fra bransjen eller tilstøtende bransje, så er det en stor fordel. Vi forventer også at du kan vise til konkrete resultater innen utvikling og effektivisering.

Som person er du sulten, fremoverlent og fremtidsrettet. Du er god til å bygge; og kjenner det kribler i magen når du hører ord som innovasjon, nytenking og digitalisering. En trygg og solid nøkkelperson som tør å «stå i stormen» og spille alle gode, også sin leder. Eltera har en effektiv administrasjon, så det er viktig at du kan kombinere strategisk tenking med det å være operativ og «hands-on». Du må være jordnær og ydmyk, og trives med å kommunisere med ulike mennesker. Du er positiv, strukturert og nøyaktig i din væremåte.

Vi kan tilby deg å være med på en spennende reise i et solid selskap med tydelige ambisjoner. Du vil få store påvirkningsmuligheter både faglig og i det å bygge en felles kultur. Du blir del av et konsern med engasjerte og dyktige ledere og medarbeidere, i et uformelt og hyggelig miljø. Arbeidssted for stillingen er hovedkontoret på Nesbru, med beliggenhet like utenfor Oslo.

Kan dette være noe for deg?

Ved spørsmål kontakt en av våre rådgivere hos Headvisor; Janne Siri Horne (90721164), eller researcher Monique Lacoste (92847888). Kortfattet søknad med CV sendes snarest og senest innen 2. oktober. Alle spørsmål til våre rådgivere blir behandlet fortrolig inntil annet er avtalt.

Søknadsfrist: 02.10.2022