Gjennom vårt gode samarbeid i ElteraGruppen er alle selskapene i stand til å ta på seg enhver type oppdrag, uansett hvor stor eller avansert leveransen skal være. Noen av selskapene har opparbeidet seg spesialkompetanse innenfor næringer de jobber mye med - og den kunnskapen kan også andre dra nytte av når behovet oppstår. 

En gang i tiden var det en ganske enkel jobb å være elektriker. Den tiden er forlengst over, og bra er det. Å være dyktige håndverkere er fortsatt viktig, men nå inneholder jobben helt andre utfordringer i tillegg. I dag er bransjen vår full av lyse hoder som kan ta avanserte utfordringer, og får de mest kompliserte installasjoner til å virke.

Med slike medarbeidere har vi full kontroll i alle faser av oppdragene vi tar på oss; fra planlegging og gjennomføring, til en avsluttende kvalitetskontroll. Vi har dyktige fagpersoner i alle ledd. Hos oss vil du møte konsulenter med lang erfaring på tvers av bransjer, både innenfor privat- og bedriftssegmentet – alle med bunnsolid kompetanse innen elektroinstallasjoner. 

Slik skaper vi trygghet for en god prosess og optimal leveranse for kundene våre. Fremgangen vår er avhengig av fornøyde kunder.