Privatmarkedet 

Vi jobber med en rekke ulike boligutbyggere og entreprenører både innen utbygging av boliger og fritidsboliger. Vårt tilbud er landsdekkende og inkluderer tjenester tilpasset både nybygg og rehabilitering.

El-installasjoner blir stadig mer komplekse, også for privatmarkedet. Vi har allerede solid erfaring med energieffektivisering av boliger og fritidsboliger, både innen nybygg og rehabilitering. 

Vi tilbyr total teknisk entreprise og tverrfaglig koordinering og samhandling fra idéfase til endelig overlevering. Under kan du lese om Eplestien i Stavanger hvor vår teknisk byggeledelse har sikret både planarbeidet og selve gjennomføringen.

Smørvika på Kapp

Smørvika på Kapp

I Smørvika på Kapp bygges det 74 leiligheter med utsikt mot Mjøsa. Prosjektet ble igangstartet i mai 2022, og skal stå ferdig til høsten 2024. Hveem Elektro har bidratt med alt fra elektro til teledata, smarthusstyring og elbillading på flere av leilighetene. Under kan du lese mer om dette prosjektet. 

Tjenester privatmarkedet

Vi dekker alle områder innen bolig og fritidsbolig. Noen av våre største områder er:

Elbillading

Vi har ansatte med bred kunnskap når det gjelder ladestasjoner for bolig og borettslag.

Energieffektivisering

Rådgivning som skreddersyr de mest energieffektive løsningene inkludert bruk av solceller.

Sikkerhet

Sikkerhetsprodukter for hele boligen, styresystemer

Total teknisk entreprise

Og tverrfaglig samhandling fra idéfase til endelig overlevering.

Fritidsboliger 

 Vi brenner for å gi kundene våre bærekraftige, praktiske og helhetlige el-installasjoner, og flere av våre datterselskaper har tjenester tilpasset fritidsboliger, som et av sine hovedområde. 

Kvalitet henger for oss sammen med kompetanse. Nettopp derfor bruker vi mye tid og ressurser på å videreutdanne våre elektrikere, og sikre at de holder seg oppdatert på utviklingen i markedet. 

Finn din bedrift i ElteraGruppen

ElteraGruppen har hovedkontor på Nesbru, ca. 10 minutter vest for Oslo. Våre virksomheter er og finne i Bergen, Sandnes, Porsgrunn, Oslo, Lørenskog, Skedsmokorset, Nannestad, Eidsvoll, Elverum, Trysil, Ringsaker, Stavsjø, Lillehammer, Gjøvik, Fagernes og Trondheim.

Kartet som viser nedslagsområdene er interaktivt – finn virksomhetene nær deg!