Eltera Skagerrak med ny totalleveranse 

Eltera Skagerrak er stolte av å få oppdraget med å utstyre den nye Biltema-butikken i Bamble med alt som trengs av el-installasjoner. 

Varehuskjeden Biltema har de siste årene satset sterkt på nye butikker. På Bamble har de derfor opprettet et stort, nytt varehus – med perfekt beliggenhet ved E18. Bygget benytter seg av fjernvarme og flere andre miljøvennlige løsninger. 

Varehuset er på hele 6500 kvadratmeter, og ble åpnet i november 2021. 

4 elektrikere står med ryggen til og ser på den nye Biltema-butikken i Bamble

De ansatte hos Eltera Skagerrak ute på befaring på den nye Biltema-butikken. 

Les også: - Jeg trives svært godt som daglig leder hos Eltera Skagerrak 

Til dette prosjektet har Eltera Skagerrak levert alt av el-installasjoner. Med vår kompetanse på byggestrøm og styringsløsninger har vi vært med på å skape et solid og fremtidsrettet bygg. 

Vil du lese mer om Eltera Skagerrak sitt arbeid med Biltema-butikken i Bamble? Klikk her  

Gode samarbeid gir best resultater

På dette prosjektet samarbeidet Eltera Skagerrak tett med BRG-gruppen, som stod for resten av byggearbeidet. Ifølge daglig leder i Eltera Skagerrak, Aleksander Fredriksen, er det viktige med godt samarbeid for å få best mulig resultat. 

- Et godt samarbeid med utbygger og andre faggrupper er alltid viktig, men på store og komplekse prosjekter blir det enda viktigere. Gjennom vårt gode samarbeid har vi kunnet levere alt av el-installasjoner på prosjektet, og virkelig gjort vårt for å bidra til at sluttproduktet står i stil til kundens ønsker, forteller Aleksander.  

Har du lest denne saken? Mer effektive bygg med ITB